Vr 22-09-2017: Vers-geperst” – Dé etalage voor een nieuw, bruisend cultuurjaar!

Christoffel, Amelbergastraat 1, Zandhoven, van 19u30 tot 22u00.Ook dit jaar staat er weer heel wat op dat programma. Talrijke initiatieven die zeer de moeite zijn om er bij te zijn, worden die avond voorgesteld.

Op onze ‘Vers Geperst zijn uiteraard leden zowel als niet leden zeer welkom. Een gelegenheid om na de vakantie de draad weer op te nemen en niet alleen de vrienden van het Davidsfonds terug te zien, maar ook de nieuwsgierigen die mogelijk geïnteresseerd zijn om bij onze komende, boeiende culturele activiteiten aanwezig te zijn.

Zoals gewoonlijk is die avond de ideale gelegenheid om het jaarlijks lidmaatschap te hernieuwen. Er zal opnieuw een uitgebreidere keuze boeken en CD uit de recente Cultuurgids te bekijken en te raadplegen zijn. Zo ben je onmiddellijk  verzekerd van een nieuwe Cultuurkaart en de bijhorende voordelen voor 2018. Wie ter plaatse zijn lidmaatschap hernieuwt, of wie lid wordt, ontvangt van het Davidsfonds-Zandhoven een extra boek.

Kom zeker langs en geniet diezelfde avond eveneens van de creatieve realisaties van twee kunstenaarszussen van kunstkring Amakuzand.

Marleen (Aquarel)  en Nicole (keramiek) Wouters, presenteren een selectie uit hun realisaties.

Je kan je in primeur reeds inschrijven bij een activiteit zodat je er zeker bij zal zijn om mee te genieten.

Vers Geperst, hét cultureel feestje dat je niet mag missen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten