Vr 13-09-2019: “Vers-geperst” – met creatief werk van Lucas Janssens (Massenhoven).

Christoffel, Amelbergastraat 1, Zandhoven, van 19u30 tot 22u00.


Je maakt deze avond niet alleen kennis met het gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod uit de cultuurgids, maar tevens met het boeiende programma 2019-2020 van wat Davidsfonds Zandhoven je te bieden heeft.

En of dit alles nog niet genoeg is, diezelfde avond genieten we van creatief werk van ons Davidsfonds-lid Lucas Janssens uit Massenhoven. Winnaar van de eerste wedstrijd Beeldende Kunst die de gemeente Zandhoven uitschreef in het kader van de Week van de Amateurkunsten in 2018.


Noteer de voor jou rode-stip-data direct in je agenda en schrijf in primeur reeds in voor de activiteiten die je zeker wil meegenieten!

Bij een lekkernij en een drankje nemen we na de vakantie de cultuurdraad weer op en zien niet alleen de vrienden van het Davidsfonds terug, maar ook de nieuwsgierigen die mogelijk geïnteresseerd zijn om bij onze komende, verrassende activiteiten aanwezig te zijn.

De bestuursleden zijn alleszins aanwezig om iedereen de gewenste inlichtingen te geven.


Bovendien, wie ter plaatse het lidmaatschap hernieuwt of lid wordt, ontvangt van Davidsfonds Zandhoven een extra boek!En of dit alles nog niet genoeg is, diezelfde avond genieten we van creatief werk van ons Davidsfonds-lid Lucas Janssens uit Massenhoven. Winnaar van de eerste wedstrijd Beeldende Kunst die de gemeente Zandhoven uitschreef in het kader van de Week van de Amateurkunsten in 2018.


Van harte welkom op “Vers Geperst”, een cultureel feestje wat je zeker niet mag missen!                     
  Deelname: gratis
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter: