Wo 16-12-2020: “Als Beethoven spreekt” – Marc Erkens

Huize Bruyneel, Vierselbaan 2, 2240 Zandhoven - 20u00‘Er bestaat muziek die ons een blik in het hart van het oneindige laat zien, die zo breekbaar is dat de scherven ervan niet in onze handen snijden.’

Marc Erkens vertelt over de muziek van Beethoven, speelt ze ook (op piano) en doet dat met evenveel historische achtergrond als humoristische ondertoon.

Mocht u geen idee hebben waar u eigenlijk naar dient te luisteren als Beethoven zijn geniale talent etaleert, is er Marc Erkens om ons bij te staan.


        
Vandaag, op het einde van het Beethovenjaar, neemt hij ons, muzikant, liefhebber en leek op sleeptouw voor een gezellige avond rond de piano in Huyze Bruyneel om te luisteren naar wat er werkelijk gebeurt in oude en moderne gecomponeerde muziek als de Beethoven-muziek spreekt.

Erkens is muziekdocent en pianist, vertelt gepassioneerd en al worden er meer dan één muziektechnische term op je losgelaten, je hoeft geen conservatorium doorgekauwd te hebben om een avond te genieten van Erkens’ vertel- en muzikale talent.


Wie Marc Erkens nog niet aan het werk zag kan hier alvast een zeer aangename kennismaking vinden.
Deelname: € 7,-/€ 10,- (met/zonder DF-cultuurkaart)
Reservering: pieter.van.roosendael@skynet.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter: