Zomerzoektocht


Juni – September 2021:  Zomerzoektocht – “Leiestreek van Zulte tot Gent”
Elk jaar brengt de leukste zoektocht van Vlaanderen duizenden speurneuzen op de been. De 34ste zomerzoektocht van Davidsfonds leidde naar onze hoofdstad Brussel.

Vier verschillende zoektochten waren beschikbaar, met verschillende afstand en moeilijkheidsgraad. Duizenden leden en sympathisanten namen deel. De winnaars van de zoektochten zijn inmiddels bekend gemaakt. Eén van onze leden was bij de gelukkigen. Proficiat!

Volgend jaar 2021, van juni tot half september 2021 trekt de Zomerzoektocht door de Leiestreek, van Zulte tot Gent.

Toffe en verrassende vragen laten je stad en streek met andere ogen bekijken. Via een lusvormig wandelparcours ontdek je alle hoogtepunten en verborgen parels en onderweg bieden gastvrije horeca en handelaars je leuke extraatjes aan.

 

Met de fiets of met de auto rijd je naar de verschillende stopplaatsen terwijl je het landschap bewondert. Bovendien geniet je van het aangenaam gezelschap van medezoektochters en maak je kans op prachtige prijzen!  

Meer info volgt via een gepast deelnemingspakket dat beschikbaar zal zijn vanaf mei 2021.Reservering pakketten: via www.davidsfonds.be