Zomerzoektocht


Juni – September 2021:  Zomerzoektocht – “Leiestreek van Zulte tot Gent”


Elk jaar brengt de leukste zoektocht van Vlaanderen duizenden
speurneuzen op de been.

 

Van juni tot half september 2021 trekt de Zomerzoektocht door de Leiestreek, van Zulte tot Gent. Zulte is dit jaar ook het herdenkingsjaar van Roger Raveel. Een bezoek aan zijn prachtige tentoonstelling hoort ook bij de mogelijkheden.

 

Toffe en verrassende vragen laten je stad en streek met andere ogen bekijken. Via een lusvormig wandelparcours ontdek je alle hoogtepunten en verborgen parels en onderweg bieden gastvrije horeca en handelaars je leuke extraatjes aan.

Met de fiets of met de auto rijd je naar de verschillende stopplaatsen terwijl je het landschap bewondert. Bovendien geniet je van het aangenaam gezelschap van medezoektochters en maak je kans op prachtige prijzen! 

De deelnemingspakketten koop je online. Zie de praktische informatie via internet op https://www.dezomerzoektocht.be/ De bestelde pakketten zelf kan je dan bij het onthaalpunt in Gent (Sint-Veerleplein 5) of Zulte (Dorpsstraat 46 Zulte-Machelen) ophalen. Dagelijks geopend van 9 tot 14u45. Voor onze leden is er een extra korting met het codewoord ZANDHOVEN.

 

Voor de zomerzoektocht van 2022 volgt meer info via onze website en onze nieuwsbrieven zodra de info beschikbaar is.

Reservering pakketten: via www.davidsfonds.be