Lid worden

De talrijke activiteiten van Davidsfonds Zandhoven interesseren U. U zou ook graag deel uitmaken van de groep mensen die allerlei dingen doen in verband met taal, geschiedenis en cultuur in de meest brede vorm. Er zijn lezingen, concerten, wandelingen en ook fijne, leerrijke uitstappen. De groep leden van Davidsfonds Zandhoven is een gezellige verzameling van zeer boeiende mensen uit onze gemeente en de gemeenten uit de omgeving. Ze staat open voor iedereen die gelijkaardige interesses heeft en er graag bij zou zijn. Samen komen op een aangename en leerrijke manier is ons excuus. Humor en relativering mag nooit ontbreken, zelfs bij de meest ernstige onderwerpen.

Lijkt u dat aantrekkelijk? Zou u er ook graag bij zijn? Dat kan door lid te worden van DAVIDSFONDS Zandhoven. Mail of telefoneer naar iemand van de bestuursleden en vertel het hen. Hun telefoonnummer en email adres staan op deze website. Zij zullen u alle uitleg geven over het lid worden van ons Davidsfonds.

U kan ook gewoon een keer afkomen naar een activiteit van ons Davidsfonds. U ziet het volledige jaarprogramma op deze website. Kies een activiteit uit en meld U aan op de aangegeven locatie. Wij ontvangen u met open armen én een welkomstdrankje. De bestuursleden en andere aanwezigen zullen u graag meer vertellen over de mogelijkheden die het Davidsfonds allemaal aanbiedt en het aantrekkelijke jaarprogramma voor het werkjaar 2020 – 2021.

U kan natuurlijk ook gewoon surfen naar http://www.davidsfonds.be/lidmaatschap/lidworden.phtml

Wij verwachten u! Tot binnenkort.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter: